top of page

KÖZEL-KELET ÍZEI - 2020. május 22. 18 óra

máj. 22., P

|

OHANA Gasztroklub és Főzőiskola

11,000 Ft

Sajnáljuk, ez a kurzus betelt. Javasolhatunk helyette másikat?
Vissza a kurzusokra
KÖZEL-KELET ÍZEI - 2020. május 22. 18 óra
KÖZEL-KELET ÍZEI - 2020. május 22. 18 óra

Időpont és Helyszín

2020. máj. 22. 18:00 – 21:00

OHANA Gasztroklub és Főzőiskola, Kecskemét, Énekes u. 120, 6000 Hungary

A kurzusról

A közel-keleti konyha ételei talán a legkevésbé ismertek a nemzetközi gasztronómiában pedig a vegántól a megrögzött húsimádóig, mindenki számára tartogat finom falatokat. Az egyszerűség kedvéért, mi csak arab konyhának hívjuk, Egyiptom, Irak, Irán, Izrael, Jordánia, Kuvait, Libanon, Egysült Arab Emírségek, Szaúd-Arábia, Marokkó....még felsorolni is nehéz, gasztronómiáját foglaljuk össze egy mindössze 4 fogásos menü sorban. A küldetés szinte lehetetlen, mégis ez a kellemesen fűszeres, édeskés-fanyar és frissítő keleti ízelítő remélhetőleg vendégeinket is annyira elbűvöli, mint amennyire tette ezt velünk.

Menü:

Humusz, lepény

Török vöröslencse leves

Rozmaringos báránycsülök, zöldséges bulgur 

Baklava

Vezeti: Molnár Viktor

Az ár a fenti menü elkészítésén és elfogyasztásán kívül korlátlan ásványvizet és személyenként 2 pohár bort tartalmaz.

Lemondási feltételek:

* A kurzust megelőző 72 órán belül a kurzus díja 100%-ban visszafizetésre kerül.

* A kurzust megelőző 48 órán belül a kurzus díja 60 %-ban visszafizetésre kerül.

* A kurzust megelőző 24 órán belül nem áll módunkban pénzt visszafizetni.

FONTOS!

A kormányzati rendelkezésnek megfelelően az OHANA Gasztroklub és Főzőiskola 2020. végétől megnyitja teraszát. 

Már nagyon vártuk ezt a pillanatot! Mi a személyes találkozásban hiszünk, az együtt töltött percekben és a felhőtlen jókedvben. Az elmúlt - számunkra nagyon hosszú hetek - nem teltek haszontalanul. Új tervekkel, receptekkel és menüsorokkal várjuk kedves vendégeinket. 

Ahhoz azonban, hogy az együtt töltött idő valóban biztonságosan teljen, a következő feltételekkel tudunk nyitni.

Programjainkat főzőiskolánk teraszán tartjuk, ideértve az előkészítést és főzést is. 

Kurzusainkat maximum 8 fő részvételével szervezzük, hogy mindenkinek biztosítani tudjuk a 1,5 méteres távolságot egymástól mind a főzésnél mind pedig az étkezés alkalmával.

Vendégeink előtt és után is fertőtlenítjük az eszközöket és vendégteret.

Kézfertőtlenítőt és maszkot biztosítunk minden résztvevőnek.

Köszönjük, hogy ismét velünk tartotok!

Share This Event

bottom of page