KÖZEL-KELET ÍZEI - 2020. május 22. 18 óra
máj. 22., P
|OHANA Gasztroklub és Főzőiskola
11,000 Ft
Időpont és Helyszín
2020. máj. 22. 18:00 – 21:00
OHANA Gasztroklub és Főzőiskola, Kecskemét, Énekes u. 120, 6000 Hungary
A kurzusról
A közel-keleti konyha ételei talán a legkevésbé ismertek a nemzetközi gasztronómiában pedig a vegántól a megrögzött húsimádóig, mindenki számára tartogat finom falatokat. Az egyszerűség kedvéért, mi csak arab konyhának hívjuk, Egyiptom, Irak, Irán, Izrael, Jordánia, Kuvait, Libanon, Egysült Arab Emírségek, Szaúd-Arábia, Marokkó....még felsorolni is nehéz, gasztronómiáját foglaljuk össze egy mindössze 4 fogásos menü sorban. A küldetés szinte lehetetlen, mégis ez a kellemesen fűszeres, édeskés-fanyar és frissítő keleti ízelítő remélhetőleg vendégeinket is annyira elbűvöli, mint amennyire tette ezt velünk.
Menü:
Humusz, lepény
Török vöröslencse leves
Rozmaringos báránycsülök, zöldséges bulgur
Baklava
Vezeti: Molnár Viktor
Az ár a fenti menü elkészítésén és elfogyasztásán kívül korlátlan ásványvizet és személyenként 2 pohár bort tartalmaz.
Lemondási feltételek:
* A kurzust megelőző 72 órán belül a kurzus díja 100%-ban visszafizetésre kerül.
* A kurzust megelőző 48 órán belül a kurzus díja 60 %-ban visszafizetésre kerül.
* A kurzust megelőző 24 órán belül nem áll módunkban pénzt visszafizetni.
FONTOS!
A kormányzati rendelkezésnek megfelelően az OHANA Gasztroklub és Főzőiskola 2020. végétől megnyitja teraszát.
Már nagyon vártuk ezt a pillanatot! Mi a személyes találkozásban hiszünk, az együtt töltött percekben és a felhőtlen jókedvben. Az elmúlt - számunkra nagyon hosszú hetek - nem teltek haszontalanul. Új tervekkel, receptekkel és menüsorokkal várjuk kedves vendégeinket.
Ahhoz azonban, hogy az együtt töltött idő valóban biztonságosan teljen, a következő feltételekkel tudunk nyitni.
Programjainkat főzőiskolánk teraszán tartjuk, ideértve az előkészítést és főzést is.
Kurzusainkat maximum 8 fő részvételével szervezzük, hogy mindenkinek biztosítani tudjuk a 1,5 méteres távolságot egymástól mind a főzésnél mind pedig az étkezés alkalmával.
Vendégeink előtt és után is fertőtlenítjük az eszközöket és vendégteret.
Kézfertőtlenítőt és maszkot biztosítunk minden résztvevőnek.
Köszönjük, hogy ismét velünk tartotok!