HÚSVÉTI LAKOMA - 2020. március 19. 18 óra
márc. 19., Cs
|OHANA Gasztroklub és Főzőiskola
11,000 Ft
Időpont és Helyszín
2020. márc. 19. 18:00 – 21:00
OHANA Gasztroklub és Főzőiskola, Kecskemét, Énekes u. 120, 6000 Hungary
A kurzusról
Hogy az idei Húsvét gasztronómiailag is igazi csoda legyen, egy különleges menüsorral készülünk, amely az otthoni ünnepi menübe is könnyen beilleszthető.
Menü:
Bárányfasírt batyuk pácolt lilahagymával
Tárkonyos nyúlragu leves vajas burgonyagombóccal
Rozmaringos sous vide bárány csülök fűszeres bulgur salátával
Frankfurti grillázs kalács
Az ár a fenti menü elkészítése és elfogyasztása mellett korlátlan ásványvíz, kávé és személyenként 2 dl bor fogyasztását tartalmazza.
Vezeti:
Kőházi-Kis Bálint
Jelentkezés előtt kérlek vedd figyelembe, hogy ételeink ételallergiát kiváltó anyagot tartalmazhatnak. Ilyenek például a tej-laktóz, tojás, olajos magvak, glutén...stb. Ételallergiával kapcsolatos megjegyzést kérjük a jelentkezéskor feltüntetni. Ennek elmulasztása esetén a program közben jelzett glutén-, laktóz- vagy cukormentes étkezési igényhez sajnos nincs lehetőségünk alkalmazkodni.
Lemondási feltételek:
* A kurzust megelőző 72 órán belül a kurzus díja 100%-ban visszafizetésre kerül.
* A kurzust megelőző 48 órán belül a kurzus díja 60 %-ban visszafizetésre kerül.
* A kurzust megelőző 24 órán belül nem áll módunkban pénzt visszafizetni.